.

.

.

.

 

.

2014. július 23., szerda 17:34

TOP 4 Strand Katarban

Értékelés:
(2 szavazat)
Tiszta kék víz és aranyszínű homok várja Katarban, ha egy felejthetetlen tengerparti nyaralást tervezne. Katar 560 km-nyi tengerparttal büszkélkedik, amely tiszta strandjaival nagyon népszerű a turisták körében. Amennyiben családjával vagy barátaival utazik, mindig minőségi kikapcsolódásra számíthat az apró szigetecskék, homokpadok és zátonyok között. Ha készen áll pihenni, úszni, és hogy kényeztesse magát néhány élmény dús vízi sporttal Katarban, a következő négy kedvelt strand bármelyikét felkeresheti.
 
 
 

Katara Beach

A tengerparti túrát Katarban nagyszerűen lehet azzal kezdeni, hogy egy napra meglátogatja Katar Beach-et. A strand természetes szépsége számos páratlan lehetőséget és kikapcsolódást kínál a látogatók számára. A strand 1.5 km hosszú. Nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is nagyszerű időtöltés nyílik ezen a kedvelt helyen. Akár a nyugalmat szeretné élvezni, miközben szeme elé tárul a táj meghökkentően festői szépsége, akár különleges 
izgalomra vágyik, Katara Beach-et soha nem hagyja el majd csalódottan. A strandon többek között lehetőség van csónakázásra, szörfözésére, vitorlázásra, kajakozásra, vízisíelésre, stb. Attól függően, hogy mi a kedvtelése és mit szeret jobban, olyan vízi sportot választhat, amit a legjobban élvez, és így kalandos élményben lehet része.
 
 
 
 
 

Sealine Beach Resort

A lelkes strand szerelmeseinek, a Sealine Beach Resort kötelező hely. Az itt eltöltött idő alatt magába szívhatja a kaland és a szépség valódi ízét. Olyan üdülőhely található itt, amely csúcs minőségű ötcsillagos szálloda egy csodálatos medencével, ahol megpihenhet. A szórakozás és szórakoztatás megannyi lehetőségén kívül, ez a partrész villát vagy faházat is kínál pihenésre, mellyel egyedül álló élményben lehet része.
 
 
 
 

Al Ghariya Beach

A camping rajongók nagy számban kedvelik ezt a strandot. Egész Katarban, ez a csodálatos strand az egyik legnépszerűbb hétvégi kirándulóhely. Ha a Fuwairit strandra látogat el, akkor csupán egy rövid utazást követően elérheti a mintegy 4 km-re lévő Al Ghariya tengerpartot. Bár a hosszú, homokos strand a fő attrakció a turisták számára, így is ráakad egy olyan tengerparti üdülőhelyre, ahol élvezheti a magas színvonalú szállás szolgáltatásait.
 
 
  
 
 
 

Fuwairit Beach

Egy újabb szép strand, amely a Katart átszelő túra során érinthető. A strand egyedülálló a maga nemében annak ellenére, hogy nem kínál sokkal többet, mint a homok és a hullámok. Amitől vonzónak fogja találni azok a furcsa sziklaalakzatok, melyeket a természet hozott létre. Míg a megkopott hegyek látványa öröm a szemnek, addig is remek ülve élvezni ezt a látványt. A strand elszórtan nyitott öbleiben piknikezhet családjával, barátaival és kollégáival. A strand és az öblei még a fotósok számára is sok lehetőséget kínálnak azzal, hogy a legfelejthetetlenebb képeket örökíthetik meg.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iratkozzon fel hírlevelünkre