.

.

.

.

 

.

2013. április 03., szerda 07:16

Rekord mennyiségűnek számító, összesen 72.000 ember látogatott el a négy naposra tervezett Qatar Nemzetközi Élelmiszer Fesztiválra.

Értékelés:
(0 szavazat)

 

Az esemény házigazdái a Qatar Turisztikai Hivatal és a Qatar Airways volt.
Tömegek tolongtak a Dohában található Museum of Islamic művészeti parknál.
A Twitter verseny győztesek nyereménye: „Dinner in The Sky”
 
Qatar, Doha – Óriási sikerrel zárult a Qatar Turisztikai Hivatal és a Qatar Airways szervezésében - idén  4. alkalommal megrendezett - Qatar Nemzetközi Gasztronómiai Fesztivál (QIFF) , amely rekord mennyiségűnek számító, összesen 72.000 látogatót vonzott. A négy napig tartó fesztivál a lenyűgöző látványt nyújtó Museum of Islamic művészeti parknál került megrendezésre. Rendkívüli látványban lehetett része mindenkinek, aki láthatta az 5 csillagosnak számító étel remekműveket, melyeket Qatar legjobb szállodái és éttermei készítettek és szolgáltak fel.
 
Hatalmas tömegek csodálták a Qatar Airways Cook Theatre-nél lévő főző show-t is, ahol a szakácsok között jelen volta a híres Chef Ramzi Choueiri és Chef Vineet Bhatia, akik mindketten konyhai nagykövetek a Qatar Airwaysnél.
Őexcellenciája Eng Issa Al-Mohannadi a Katar Turisztikai Hivatal elnöke így nyilatkozott az eseményről: „Mi a QTA –nál teljesen el voltunk ragadtatva az itt látottaktól és bátran elmondhatjuk, hogy mindenkinek meghaladta az elvárásait az idei rendezvény. Egy ilyen esemény, mint a QIFF, valódi különlegességet kínál a Qatarba látogatóknak. Az ilyen jellegű rendezvények bemutatják a Qatari kultúrát és megmutatják, hogy Qatar nemcsak előkelő, de családbarát turisztikai célpont is egyben. Az Iszlám művészeti Múzeum Park tökéletes helyszín volt a rendezvény megrendezésére. Már várjuk a következő évi rendezvényt”
 
Mr. Akbar Al Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: „Mi a Qatar Airways-nél, rendkívül elégedettek vagyunk és számunkra fantasztikus eseménynek bizonyult az idei fesztivál. Rendkívül keményen dolgoztunk partnereinkkel annak érdekében, hogy első osztályú fesztivált sikerüljön megrendezni és reméljük, hogy mindenki élvezte ezt a 4 napot. A Qatar Airways boldog, hogy részese lehetett egy ilyen fantasztikus közösségi eseménynek és már várjuk a következőt.”
 
A QTA és a Qatar Airways elindította versenyét a Twitter közösségi oldalon az esemény népszerűsítésére. A három szerencsés nyertes Linzi Gaston, Ahmed Al Fahed Kuwari és Jason Suen, akik mind hárman nyertek egy jegyet a Dinner in the Sky-ra, ahol egy 3 fogásos étkezésben lehetett részük a föld felett 40 méterrel a W Hotel Doha jóvoltából.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iratkozzon fel hírlevelünkre