.

.

.

.

 

.

2013. április 16., kedd 11:28

A Qatar Airways vezérigazgatója Akbar Al Baker, Chicago polgármesterével találkozott, hogy megbeszéljék az új városi járathoz kapcsolódó üzleti és befektetési lehetőségeket.

Értékelés:
(3 szavazat)

 

Chicago, Amerikai Egyesült Államok - Chicago polgármestere Rahm Emanuel, Steve Koch alpolgármester, Chicago kulturális biztosa Michelle Boon és a Qatar Airways vezérigazgatója Akbar Al Baker, találkozót tartottak, hogy megbeszéljék az új kereskedelmi, üzleti és befektetési lehetőségeket.

A napokban indította el a Qatar Airways a heti háromszori menetrendszerinti járatát Chicago és Doha között, és a továbbiakban tervezi, hogy bővíti a járatok számát.

Akbar Al Baker a Városházában tett látogatása során elmondta, hogy a légitársaság új lehetőségeket kínál Chicago számára, és örömmel segíti a kereskedelmi, idegenforgalmi, és üzleti kapcsolatok létrejöttét a Katari állam és Chicago között.

" Ezzel az óriási lépéssel Chicago a negyedik város az Amerikai Egyesült Államokban, amit a Qatar Airways közvetlenül repül. Ez a nagyváros az egyik központja a világ légi forgalmának és ez volt az egyik fő célpontja a légitársaságnak. Bízunk benne, hogy a világ minden tájáról érkeznek majd ide utasaink."

Továbbá elmondta, hogy a Qatar Airways várja, hogy egy tartós kapcsolat alakuljon ki Chicago és Doha között. Véleménye szerint sok lehetőség van a kulturális és üzleti együttműködésben a két város számára.

A Qatar Airways közvetlen járatokat indít Chicago - New York, Houston, Washington DC és Doha között.

Az elkövetkező hetekben és hónapokban, a Qatar Airways menetrendszerinti járatokat indít új útvonalain, ideértve Salalah, Omán (május 22.), Bászrában, Irak (június 3.), Sulaymaniyah, Irak (augusztus 20), Chengdu, Kína (szeptember 3.)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iratkozzon fel hírlevelünkre