.

.

.

.

 

.

2013. máj. 15., szerda 13:24

Óriási sikert aratott a Qatar Airways a Dubaiban megrendezett Nemzetközi Utazási kiállításon.

Értékelés:
(1 szavazat)

 

Újabb sikereket aratott a Qatar Airways a Közel-Kelet vezető utazási szakkiállításán a Dubaiban megrendezett Arab Travel Marketen.

A Dohai székhelyű légitársaság kiállította a legújabb kényelmi szolgáltatásait és az egyedi tervezésű kétszintes standján bemutatta a Boeing 787 Dreamliner business és economy osztály, minden kényelmet kielégítő üléseit.

A világ minden tájáról érkező látogatók hamar elárasztották a Qatar Airways standját, hogy találkozhassanak a légitársaság képviselőivel és élvezhessék a légitársaság híres vendégszeretetét.

A Qatar Airways vezérigazgatója Akbar Al Baker a négy napos rendezvény megnyitó napján bejelentette a légitársaság terjeszkedésének terveit és az ahhoz tartozó új útvonalakat, mint Addis Abeba (Etiópia), Clark International Airport (Fülöp szigetek) és Philadelphia (USA).

Ezen kívül 60%-al erősíti jelenlétét Pakisztánban, és a tervek szerint, június 1-től, 17-28 járatot indítanak heti rendszerességgel.

A Qatar Airways a Boeing 787 Dreamliner visszatérésével, 5db Boeing 787-es indított fontosabb útvonalain, elsőként Doha-Dubai útvonalon, majd a további járatok a Londoni Heathrow, München, Frankfurt és Zürich útvonalon haladnak az elkövetkező hetekben.

A Qatar Airways látványos és gyors növekedése mindössze 16 év alatt valósult meg és jelenleg 124 gépből álló flottája 126 fős üzleti és szabadidős célpontot repül Európában, Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában és Amerikában.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iratkozzon fel hírlevelünkre