.

.

.

.

 

.

2013. március 29., péntek 08:28

Qatar Airways

Értékelés:
(2 szavazat)

 

Ötcsillagos kényeztetés a felhők felett

Fedezze fel a világot a Qatar Airways-szel! A világ legjobb légitársasága fedélzetén ötcsillagos kényeztetés, figyelmes, kedves utaskísérők, finom, jó minőségű ételek és italok, kényelmes ülések, és gazdag szórakoztató rendszer várja az utasokat. 
 
A Qatar Airways a legkényelmesebb, leggyorsabb kapcsolat Budapest és a Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia, Ausztrália és Kelet-Afrika között, így a Qatari légitársasággal Budapestről egy átszállással, 1-3 órán belüli átszállási idővel juthat el az olyan népszerű célállomásokra, mint Bali, Phuket, Bangkok, Peking, Tokió, Manila, Szingapúr, Kuala Lumpur, Dzsakarta, Hanoi vagy Ho Si MinhVáros (a régi Saigon). Az idei járatnyitásoknak köszönhetően pedig már az ausztráliai Perth-be is egy átszállással juthat el Budapestről, Melbourne után ez a másik ausztráliai célállomás a Qatar Airways menetrendjében. A katari légitársaság járatai kényelmes kapcsolatot jelentenek Budapestről Dohai átszállással a télen népszerű Délkelet-Ázsia üdülőparadicsomaiba, városaiba, hiszen az utazás Doháig 5-6 órát vesz igénybe, melyet egy rövid átszállási idő után egy újabb, 5-7 órás repülés követ. 
 
Ez keleti úti célok esetén lényegesen kényelmesebb megoldás, mint nyugat felé indulni, Európa túlzsúfolt légikikötőiben átszállni, majd 10-12 órát utazni, egy helyben ülve. A dohai reptéren az első osztály és a business class utasait a Premium Terminal exkluzív szolgáltatásai kényeztetik. A luxus színvonalon berendezett váróban minden megtalálható, ami a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, vagy a munkához szükséges: van itt spa, számos tárgyaló, ingyenes internet, üzletek és gyerekmegőrző is. A turista osztály utasai a hosszabb átszálláshoz igénybe vehetik az Oryx várót, ahol kellemes körülmények között tölthetik el az időt. Ha pedig 8 órát meghaladó az átszállási idő, akkor a légitársaság ingyenes szállást, a napszaknak megfelelő étkezést biztosít az utasainak – ennek árát már tartalmazza a repülőjegy.  
 
A Qatar Airways utasai és családtagjai csatlakozhatnak a számos kedvezményt, ingyenes szolgáltatást nyújtó törzsutas programhoz, a Privileg Clubhoz. A légitársaság rendkívül bőkezű a törzsutasaival, hiszen már néhány utazás után ezüstkártyát ad (családtagok egy kártyára is gyűjthetik mérföldjeiket), ezzel pedig számos kedvezmény jár, köztük az üzleti váró ingyenes használata. A Privilege Club törzsutas programhoz akár online is csatlakozhat, a www.qatarairways.com/privilegeclub oldalon. 
 
Kényeztesse magát Ön is, és válasszon az ötcsillagos Qatar Airways ajánlatai közül. Az akár 25 % kedvezményes ajánlatok szeptember 6-ig, éjfélig érvényesek. Foglalja le már most téli utazását, a világ legjobb légitársaságának járataira, hogy az olyan népszerű célállomásokon pihenhessen, mint Phuket, Bangkok, Dzsakarta, Kuala Lumpur, Szingapúr, Manila, Bali, Hanoi és Ho Sii Minh-Város.
 
 
A világ egyik legdinamikusabban fejlődő és legelismertebb légitársasága, a Qatar Airways meghívást kapott a oneworld® -be, a világ legnívósabb légitársasági szövetségébe. Az eseményt az október 8-án New-Yorkban tartott sajtótájékoztatón jelentették be a légitársaság és a légiszövetség vezetőségének jelenlétében. Az immár második alkalommal az ‘Év Légitársaságának’ megválasztott Qatar Airways a Perzsa-öböl országainak három nagy légitársasága közül elsőként fog egy globális légiszövetséghez csatlakozni. Az integráció várhatóan 12-18 hónapot vesz igénybe. 
 
 
 
 
Oneworld  légiszövetség
A Oneworld légiszövetségbe olyan kiváló és nagy légitársaságok tartoznak mint: airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Qantas, Royal Jordanian,   S7 Airlines, NIKI, American Eagle, Dragonair, LAN Argentina, LAN Ecuador és LAN Peru.  
2011-ben a oneworld légiszövetség három jelentős nemzetközi díjat is kapott. Megkapta a Global Traveler ‘Legjobb Légitársasági Szövetség’ díjat (két egymást követő évben), megkapta a World Travel Awards ‘Világ Vezető Légitársasági Szövetsége’ díjat (kilenc egymást követő évben) és első alkalommal megkapta az Australian Business Traveller ‘Legjobb Légitársasági Szövetség’ díjat.
 
2013-ban az új Dohai Nemzetközi Repülőtér megnyitásával a légitársaság teljesen új légikikötőbe költözik. A premium kategóriás globális elosztóközpont a tervek szerint évi 50 millió utast lesz képes fogadni. 
 
A Qatar Airways működésének 15 éve alatt stabil nemzetközi útvonalhálózatot épített ki, kulcsfontosságú üzleti és szabadidős célállomásokra repül világszerte. Magas színvonalú szolgáltatásaiért számos elismerést kapott, többek között a Skytrax által odaítélt ‘Ötcsillagos Légitársaság’ díjat.     
 
A légitársaság 70 ország 120 célállomására üzemeltet járatokat, beleértve olyan oneworld hubokat, mint Amman, Berlin,  Buenos Aires, Hong Kong, London, Madrid, Melbourne, Moszkva, New York, Oszaka, Tokió és Kuala Lumpur.      
 
15 célállomás és három ország - Irán, Ruanda és Seychelles-szigetek – új desztinációként jelennek meg a légiszövetség útvonalhálózatában és a Qatar Airways több száz úticél esetében minőségi alternatívát jelent majd az utazóközönségnek. Azok az utazók, akik például Ázsiából Dél-Európába vagy Ázsiából Afrikába utaznak kényelmes csatlakozással, egyetlen átszállásal juthatnak el úti céljukra, erre a oneworld hálózatán belül korábban nem volt lehetőségük. A Qatar Airways üzemelteti a világ egyik legfiatalabb és legmodernebb flottáját, A géppark jelenleg 111 Boeing és Airbus repülőgépből áll, amelyek átlag életkora négy év.
 
A csatlakozással a oneworld útvonalhálózatában globálisan 159 ország 856 célállomása lesz elérhető. A 2600 gépből álló flotta több mint 9300 járatot teljesít és évente 342 millió utast szállít, a bevétel megközelíti a 120 millió dollárt.   
 
A csatlakozás után a légitársaság utasai igénybe vehetik a szövetség teljes útvonalhálózatát. A törzsutas programok harmonizációja pedig azt jelenti, hogy a légitársaság 2,2 millió törzsutasa bármelyik oneworld légitársaságra gyűjtheti a mérföldeket és tagsági szinttől függően igénybe veheti a szövetség több mint 550 repülőtéri váróját.
 
A légiszövetség 125 millió törzsutasa természetesen hasonló előnyökhöz jut, amikor Qatar Airways-zel repül.  
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iratkozzon fel hírlevelünkre